Zuiderschans in het nieuws

Jacqueline Lips

Afgelopen week was Zayaz in het nieuws over de Zuiderschans. We kregen verschillende vragen van media en bewoners over onderhoud en reparaties. Daarom zijn we met bewoners in gesprek gegaan. We spraken over de problemen die er in het pand zijn, vooral met de verwarming en het water.

Het pand aan de Zuiderschans is oud. Toch willen we het pand -tot het wordt gesloopt voor nieuwbouw- inzetten om mensen een thuis te bieden. Senioren, studenten en jongeren wonen en gebruiken het pand. Samen met Camelot en Linc naar Zorg doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat het noodzakelijk onderhoud goed en snel uitgevoerd wordt. Zodat bewoners er goed kunnen wonen.

Als er storingen of klachten zijn, kunnen bewoners 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht bij Camelot. Er zijn goede afspraken gemaakt met aannemers en installateurs, die ook ’s avonds komen en binnen een uur op locatie kunnen zijn als dat nodig is.

In het dagelijks gebruik gaan er regelmatig zaken kapot. Uiteraard worden deze netjes gerepareerd. Als mensen andere ervaringen hebben, dan horen wij dat graag. Alleen dan kunnen wij een oplossing bieden. Op dit moment hebben wij hier geen signalen van gekregen.

Wij vragen bewoners om vooral met ons in contact te blijven als er dingen niet (of juist wél) goed gaan. Heeft u vragen voor ons die niet kunnen wachten? Bel met één van onze klantadviseurs 073 – 648 24 00. Of stuur een e-mail naar klantenservice@zayaz.nl.