Sleutels

Zayaz Administrator

Wij hebben geen reservesleutels van uw woning. Wij kunnen u dus geen andere sleutel geven als uw sleutel kwijt of kapot is. U kunt De Sleutelspecialist (Copernicuslaan 312, 073 – 621 3213) vragen om de sloten te vervangen. De kosten zijn voor uzelf.

Inbraak of vandalisme 
Zijn uw sleutels gestolen na een inbraak? Dan vervangen wij de cilinder(s) van uw slot(en) alleen als ze geforceerd is/zijn. U moet dan wel een politieaangifte van de inbraak kunnen overleggen. Ontvangen wij geen aangifte? Dan brengen wij de kosten voor reparatie alsnog bij u in rekening.

Is/zijn de cilinder(s) van uw slot(en) niet geforceerd en wilt u ze laten vervangen? Dan moet u dat zelf regelen. De kosten kunt u eventueel verhalen op uw inboedelverzekering (afhankelijk van de voorwaarden).

Is er lijm in uw slot gespoten? Dit is vandalisme. Wij vervangen, indien nodig, de cilinder(s). Wel moet u ook in dit geval een politieaangifte van de vandalisme kunnen overleggen. Ontvangen wij geen aangifte? Dan moet u de kosten voor reparatie alsnog betalen.

Sleutels bijbestellen 
Wilt u graag meer sleutels van uw woning? Bestel dan extra sleutels bij De Sleutelspecialist. De kosten zijn voor uzelf.

woning huren