Ik zoek een woning

Zayaz Administrator

Zayaz verhuurt vooral sociale huurwoningen. Daarnaast verhuren we vrije sector huurwoningen, seniorenwoningen en garageboxen/ parkeerplaatsen.

meisje met krijtbord

Sociale huurwoningen
Een sociale huurwoning kost maximaal € 710,68 per maand. Soms kunt u huurtoeslag krijgen van de Belastingdienst. Zoekt u een sociale huurwoning in de gemeente 's-Hertogenbosch? Dan moet u zich inschrijven als woningzoekende bij WoonService.
Lees meer >>

Vrije sector huurwoningen
Dit zijn huurwoningen met een huurprijs vanaf € 710,69. Het zijn vaak iets grotere en meer luxe woningen. Deze woningen verschijnen niet op WoonService, maar verhuren wij via Boumij Makelaars. U kunt op hun website zelf zoeken naar woningen. Of via een zoekformulier aan Boumij doorgeven wat u zoekt, zodat zij u op de hoogte kunnen houden van vrijkomende woningen die passen bij uw woonwensen.

Garageboxen en parkeerplaatsen
Wij verhuren naast woningen ook garageboxen en parkeerplaatsen. U vindt het actuele aanbod op de website van WoonService. U kunt daar ook reageren. De corporatie die de garagebox of parkeerplaats verhuurt waar u op heeft gereageerd, bekijkt of u in aanmerking komt. 

Seniorenwoningen+
Deze zijn bedoeld voor mensen van 55 jaar of ouder. De woningen bieden voorzieningen voor mensen die ouder worden en graag zelfstandig willen (blijven) wonen. 
Lees meer >> 

Fokuswoningen
Voor mensen met een ernstige lichamelijke handicap zijn er Fokuswoningen. Een Fokuswoning heeft alles op één verdieping, is toegankelijk voor rolstoelen en wordt aangepast op de zorgvraag van de bewoner. Ze zijn niet aan de buitenkant herkenbaar als een aangepaste woning. Interesse? Ga naar Fokuswonen.nl.
 

Wilt u huren? Klik hier voor het actuele aanbod!

binnen de woning