Vanwege de verscherpte maatregelen in verband met het coronavirus, werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Uiteraard doen wij er alles aan om onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan zoals u gewend bent. Houd wel rekening met een paar dingen:

  • Ons kantoor is gesloten. U kunt momenteel niet langskomen, ook niet op afspraak. Natuurlijk blijven wij wel bereikbaar. U kunt ons gewoon bellen, e-mailen of bereiken via deze website. Onze medewerkers beantwoorden uw vragen vanuit huis. Neem contact met ons op via telefoonnummer 073 - 648 24 00. Of stuur een e-mail naar klantenservice@zayaz.nl.
  • Reparaties kunt u gewoon bij ons melden. Dat kan telefonisch via 073 - 648 24 00 of online. Reparaties voeren wij contactloos uit. Bekijk hier hoe we dit doen.
  • Vanwege de lockdown kan de wachttijd langer zijn dan u van ons gewend bent. Fijn als u hier begrip voor heeft.

Wat niet via de telefoon kan
Sommige dingen kunnen niet via de telefoon. Bijvoorbeeld een reparatie. Als wij bij u langskomen houden onze medewerkers minimaal 1,5 meter afstand en dragen een mondkapje. Wij vragen dat ook van u. Heeft u geen mondkapje in huis maar wilt u er wel eentje dragen? Dan krijgt u er een van ons. Als het mogelijk is werken onze medewerkers in uw woning in gescheiden ruimtes. Na het bezoek wassen zij hun handen met zeep of een desinfecterend middel.

Bouw- en renovatieprojecten
Onze aannemers doen hun best om werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. Uiteraard werken zij volgens de maatregelen die het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ voorschrijft. Per project wordt continu bekeken of het werk door kan gaan. Dit gebeurt in nauw overleg met de aannemer, en soms ook met bewoners.

Bossche hulpinitiatieven
Hoe blijven we (op andere manieren) in contact? Antwoorden op die vraag zijn nu belangrijker dan ooit. We moeten ogen en oren te hebben voor elkaar. Gelukkig barst het in Den Bosch van de mooie initiatieven die hierbij helpen. U vindt ze in dit uitgebreide overzicht.

Meer informatie
Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.