Over Zayaz

Sarie Sleenhof

Als woningcorporatie huisvesten wij ruim 30.000 mensen in meer dan 13.000 woningen in de regio ’s-Hertogenbosch. Via goede woningen en vitale, aantrekkelijke wijken willen we mensen mee laten doen in en aan de samenleving. In onze manier van denken en doen, herken je onze kernwaarden: integer, dienstbaar, in verbinding én met een gezonde zakelijkheid.

Onze visie & missie
Als woningcorporatie in ’s-Hertogenbosch werken wij samen met onze partners in de stad aan goed wonen voor onze groeiende doelgroep. Dat zijn huishoudens in ‘alle soorten en maten’. Ons vertrekpunt is altijd een eigen woning, een eigen plek. Als voorwaarde voor ‘leven’ en ‘erbij horen’. 
Lees meer over onze visie & missie

Onze bedoeling: waarom wij doen wat we doen
Onze missie, visie en onze doelgroep vinden hun basis in onze bedoeling. Die gaat over hoe wij ons als mens, en als medewerker van Zayaz, verbinden met de opgave die we te vervullen hebben. Dus over het waarom van ons doen en laten: ons innerlijke kompas.
Lees meer over onze bedoeling

Onze collega's
Benieuwd naar onze collega's? Of wilt u weten hoe het is om te werken bij Zayaz? Onze collega's delen graag hun verhaal! 
Lees hier de verhalen van onze collega’s

Onze woningen en monumenten
Wij verhuren sociale huurwoningen in de regio 's-Hertogenbosch. Benieuwd waar precies? Klik hier voor een kaart.
Daarnaast hebben wij veel monumenten in bezit. Klik hier voor een overzicht.

 

    Eekbrouwersweg

Contact met Zayaz