Meld u aan voor het Zayaz Huurderspanel

Sarie Sleenhof

Wij horen graag wat onze huurders belangrijk vinden. Dat helpt ons de juiste keuzes te maken. En onze dienstverlening te blijven verbeteren. Daarom is er het Zayaz Huurderspanel.

Nog geen panellid? Meld u nu aan!
U kunt zich hier direct aanmelden met uw e-mailadres. Wij vragen u daarna om een aantal basisgegevens invullen. Met die informatie nodigen wij u uit voor de onderzoeken die voor u van belang zijn.  

Wat houdt het panel precies in?
Als u meedoet aan het Zayaz Huurderspanel, ontvangt u een aantal keer per jaar een e-mail. Daarin nodigen wij u uit om een korte online vragenlijst in te vullen. De vragen kunnen gaan over uw woning, de buurt waarin u woont, uw ervaring met onze dienstverlening en andere zaken die u belangrijk vindt.

Waarom een huurderspanel?
De mening van onze huurders is belangrijk. Wij zijn daarom al op verschillende manieren met hen in contact. Bijvoorbeeld via de Huurdersbelangenvereniging Zayaz, die de belangen van alle huurders behartigt.  Maar we willen ook graag rechtstreeks horen wat u belangrijk vindt. Het Zayaz Huurderspanel maakt dit mogelijk.

Zijn mijn gegevens veilig?
Ja. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken ze alleen om de onderzoeken goed te kunnen uitvoeren. Hiervoor is een privacy verklaring opgesteld. U bent nooit verplicht om aan een onderzoek mee te doen.

Heeft u nog vragen? Ga dan naar www.zayaz.nl/huurderspanel. Hier vindt u antwoord op veel gestelde vragen. Of mail ons: zayazhuurderspanel@mwm2.nl