Ondernemingsplan

Zayaz Administrator

Om de vier jaar maken wij een ondernemingsplan. In dit plan staat waar wij de komende jaren aan werken. Jaarlijks kijken we met elkaar of er aanpassingen nodig zijn, maar: de hoofdrichting staat.

Ons huidige ondernemingsplan loopt van 2017 tot en met 2020
Hierin hebben we opgeschreven waar wij van zijn. En waar we voor gaan en staan de komende jaren. We willen betaalbaar wonen beter mogelijk maken voor wie dat financieel of sociaal het meest lastig is. Daar horen voor ons ook hele kwetsbare mensen bij, die net zo goed behoefte hebben aan hun eigen plek.

We willen zorgen voor meer woningen, zo flexibel mogelijk, zodat we mensen met uiteenlopende woonwensen kunnen helpen. We willen onze dienstverlening beter afstemmen op alle soorten en maten vragen en behoeften. En we willen dit allemaal zo duurzaam mogelijk doen. Voor een betere wereld. Maar óók om voor onze huurders hun wooncomfort en de betaalbaarheid van wonen te kunnen garanderen.

En dit alles vanuit een organisatie die op orde is: solide en betrouwbaar, met gedreven, verantwoordelijke medewerkers die de gezamenlijke bedoeling niet uit het oog verliezen.

Lees meer over ons ondernemingsplan.

Contact met Zayaz