Leveranciers

Sarie Sleenhof

Als leverancier van Zayaz heeft u met onze voorwaarden te maken.
Wij hebben hierin afspraken gemaakt over samenwerking, facturering en inkoop. Maar ook over integriteit. De voorwaarden die wij stellen, zijn in lijn met de landelijke wet- en regelgeving. Maar vooral ook met de visie van Zayaz om open, transparant en integer samen te werken.

Hieronder vindt u alle relevante voorwaarden op een rij: 

Algemene inkoopvoorwaarden De algemene inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met leveranciers, groot en klein, die producten en/of diensten leveren aan Zayaz.
Factuur, keten- en inleners-aansprakelijkheid vereisten Deze vereisten gelden voor alle leveranciers, groot en klein, die producten en/of diensten leveren aan Zayaz.
Gedragscode integriteit voor leveranciers Zayaz heeft integriteit hoog in het vaandel staan, zowel voor haar eigen medewerkers als voor iedereen die in opdracht van Zayaz werkt. De Gedragscode integriteit geldt voor alle leveranciers van Zayaz.
Voorwaarden Social Return Deze sociale voorwaarden zijn opgenomen in de inkoop- en aanbestedingstrajecten en zijn van toepassing op opdrachten vanaf € 150.000,- exclusief BTW. Lees meer over onze samenwerking met Weener XL.
Protocol veilig werken op hoogte Deze vereisten gelden voor iedereen die gebouwen en/of daken van Zayaz betreedt in verband met werkzaamheden voor Zayaz.
Verwerkersovereenkomst
Overeenkomst gezamenlijke verantwoordelijkheid
Deze overeenkomsten zijn van toepassing wanneer persoonsgegevens worden uitgewisseld.

 

Contact met Zayaz