In De Lanen bouwen we 51 zeer energiezuinige woningen. Het zijn allemaal eengezinswoningen met 2 of 3 slaapkamers. Een deel van de huizen is in april 2019 opgeleverd. De rest volgt later dit jaar.

Geen of heel weinig energiegebruik

In een zeer energiezuinige woning maken we slim gebruik van energiebesparende en energie-opwekkende voorzieningen. Daardoor gebruikt het huis geen of maar heel weinig energie.

De huizen zijn heel goed geïsoleerd, hebben energiezuinige installaties en zonnepanelen. Er is geen gasaansluiting, dus ook koken gebeurt elektrisch. De energie die wordt verbruikt, wordt gecompenseerd door de energie die de zonnepanelen opwekken.

Energiecoach

De energiezuinige installaties leveren ongeveer net zo veel energie op als de bewoners gebruiken. Zij moeten dan wel zuinig met energie omgaan, en de installaties op de juiste manier gebruiken. Een energiecoach helpt bewoners hierbij. Zo kan de energiemeter op nul uitkomen!

Kenmerken woningen De Lanen
  • De woningen vallen op door de zonnepanelen op het dak.
  • De woonkamer zit aan de achterkant van de woning. Zo ontstaat er perfect contact met de achtertuin.
  • De woningen hebben allemaal 2 of 3 slaapkamers, en een badkamer op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een ruime zolder.
  • Elke huis heeft een voor- en achtertuin met individuele berging met elektra.
  • Er is genoeg parkeergelegenheid.


Project Lunersingel/Nevelwit/Ulperstraat

In dit project bouwen we 39 zeer energiezuinige eengezinswoningen met 3 slaapkamers. Wij voeren dit project uit in samenwerking met aannemer Hoedemakers uit Rosmalen.

De bouw is gestart in juli 2017. De laatste huizen van dit project zijn eind april 2019 opgeleverd.

Lees meer informatie in de brochure.


Project Lunersingel 114 t/m 136

In dit project bouwen we nog eens 12 zeer energiezuinige eengezinswoningen. Deze woningen hebben 2 of 3 slaapkamers. En zijn voorzien van driedubbel glas en een warmtepomp die gebruikmaakt van de bodemwarmte. Dit project voeren we uit samen met aannemer Van Wanrooij uit Geffen.

We zijn in juli 2018 met de bouw begonnen. Helaas bleek in april 2019 dat de oplevering is vertraagd, onder andere door gebrek aan materialen en personeel bij de aannemer. We streven ernaar om de huizen in het najaar van 2019 alsnog op te leveren.

Lees meer informatie in de brochure.