Onze dienstverlening tijdens corona

Vanwege het coronavirus gelden er nog steeds enkele maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. We werken gewoon door, en doen er uiteraard alles aan om onze dienstverlening zoveel mogelijk door te laten gaan zoals u gewend bent.

Hieronder leest u wat de maatregelen voor onze dienstverlening betekenen.

  • Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur geopend. U kunt online een afspraak plannen. Lukt dit niet of heeft u vragen? Bel dan met onze klantenservice via telefoonnummer 073 - 648 24 00. Wij helpen u graag verder.
  • Natuurlijk zijn we ook via telefoon en e-mail bereikbaar. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Neem contact met ons op via telefoonnummer 073 - 648 24 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@zayaz.nl. Of kijk of u de juiste informatie kunt vinden via deze website.
  • Reparaties kunt u gewoon bij ons melden. Dat kan telefonisch via 073 - 648 24 00 of online.

Wat niet via de telefoon kan

Sommige dingen kunnen niet via de telefoon. Bijvoorbeeld een reparatie. Als wij bij u langskomen volgen wij het advies van het RIVM. Zo houden onze medewerkers minimaal 1,5 meter afstand. Wij vragen dat ook van u. Vanwege de coronamaatregelen voeren wij reparaties contactloos uit. Bekijk hier hoe we dit doen.

Bouw- en renovatieprojecten

Onze aannemers doen hun best om werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. Uiteraard werken zij volgens de maatregelen die het protocol 'Samen veilig doorwerken' voorschrijft. Per project bekijken we continu of het werk door kan gaan. Dit gebeurt in nauw overleg met de aannemer, en soms ook met bewoners.

Zijn bewoners ziek, of willen ze liever niet dat de werkzaamheden in hun huis doorgaan (of starten)? Dan kijkt de aannemer of er andere oplossingen zijn. Het kan zijn dat we werkzaamheden later uitvoeren. En als het nodig is, leggen we projecten tijdelijk stil. Bijvoorbeeld als er niet genoeg mensen zijn om het werk uit te voeren. Of als de aannemer tegen praktische problemen aanloopt.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.