Onze dienstverlening tijdens corona

Nederland gaat stap voor stap weer open. Nieuws waar we allemaal na 2 jaar naar uitkeken. Maar het coronavirus is niet weg. Daarom moeten we blijven opletten en de basisregels volgen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Onze dienstverlening gaat weer zoveel mogelijk door zoals u van ons gewend bent.

Hieronder leest u er meer over.

  • Ons kantoor is van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur geopend. We werken zoveel mogelijk op afspraak. U kunt een afspraak maken door te bellen met onze klantenservice via telefoonnummer 073 - 648 24 00. Wij helpen u graag verder.
  • Natuurlijk zijn we ook via telefoon en e-mail bereikbaar. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Neem contact met ons op via telefoonnummer 073 - 648 24 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@zayaz.nl. Of kijk of u de juiste informatie kunt vinden via deze website.
  • Reparaties kunt u gewoon bij ons melden. Dat kan telefonisch via 073 - 648 24 00 of online.

Wat niet via de telefoon kan

Sommige dingen kunnen niet via de telefoon. Bijvoorbeeld een reparatie. Als wij bij u langskomen volgen wij het advies van het RIVM. Zo houden onze medewerkers minimaal 1,5 meter afstand. Wij vragen dat ook van u. Het dragen van een mondkapje is gewenst, maar niet verplicht. Vanwege de coronamaatregelen voeren wij reparaties contactloos uit. Bekijk hier hoe we dit doen.

Bouw- en renovatieprojecten

Onze aannemers doen hun best om werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. Uiteraard werken zij volgens de maatregelen die het protocol 'Samen veilig doorwerken' voorschrijft. Per project bekijken we continu of het werk door kan gaan. Dit gebeurt in nauw overleg met de aannemer, en soms ook met bewoners.

Zijn bewoners ziek, of willen ze liever niet dat de werkzaamheden in hun huis doorgaan (of starten)? Dan kijkt de aannemer of er andere oplossingen zijn. Het kan zijn dat we werkzaamheden later uitvoeren. En als het nodig is, leggen we projecten tijdelijk stil. Bijvoorbeeld als er niet genoeg mensen zijn om het werk uit te voeren. Of als de aannemer tegen praktische problemen aanloopt.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Op de website van de rijksoverheid leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.