Dit zijn wij

Als woningcorporatie verhuren wij 14.000 sociale woningen in de Bossche wijken. Zo’n 150 collega’s zetten zich elke dag in voor een goed en betaalbaar thuis voor onze huurder, in een fijne en veilige wijk. Bijvoorbeeld door woningen te renoveren en onderhouden. Maar ook door méér woningen bij te bouwen, met oog voor betaalbaarheid en duurzaamheid. We vinden het belangrijk dat mensen mee kunnen doen aan de samenleving. Door naar onze huurders te luisteren, leren we ze steeds beter kennen. Dat helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. En om steeds vaker een woning te kunnen bieden die écht bij iemand past.  

Onze visie & missie

Samen met onze partners in de stad werken wij aan goed wonen voor onze groeiende doelgroep. Dat zijn huishoudens in 'alle soorten en maten'. Ons vertrekpunt is altijd een eigen woning, een eigen plek. Als voorwaarde voor 'leven' en 'erbij horen'.

Onze bedoeling: waarom wij doen wat we doen
Onze missie, visie en onze doelgroep vinden hun basis in onze Bedoeling. Die gaat over hoe wij ons als mens, en als medewerker van Zayaz, verbinden met de opgave die we te vervullen hebben. Dus over het waarom van ons doen en laten: ons innerlijke kompas.

Onze collega's

Benieuwd wie bij ons werken? Of wilt u weten hoe het is om te werken bij Zayaz? Onze collega's delen graag hun verhaal.

Onze woningen en monumenten

Op dit kaartje ziet u in één oogopslag waar wij woningen verhuren. Klik op een huisje in de kaart om meer te weten te komen over adres, aantal en type woning(en). U kunt ook in- en uitzoomen.

Daarnaast hebben wij veel monumenten in bezit.